Inca din anul 1999, ADRI PRODCOM SRL activeaza in domeniul furnizarii de inputuri pentru cultura legumelor, stand mereu la dispozitia cultivatorilor atat cu produse ce au trecut proba timpului, cat si cu cele mai noi, aduse la viata de ultimele tehnologii.

Noi ii consideram pe cultivatori partenerii nostri. Astfel, de-a lungul anilor, am ajuns unul din principalii importatori si distribuitori de seminte profesionale de legume si de echipamente agricole din Romania.

In toata activitatea pe care o desfasuram, inovatia si calitatea primeaza. Din acest motiv, investim in cautarea si promovarea de produse din ce in ce mai performante, pentru a satisface dorintele exigente si variate ale clientilor.

Fie ca este vorba de culturi de dimesiuni mici, care satisfac nevoile familiei sau ale prietenilor, fie ca este vorba despre culturi care au ca tinta piata locala, asiguram o gama de produse care raspunde tuturor nevoilor producatorilor. Furnizorii cu care colaboram sunt alesi cu mare grija din toata Europa si Asia, produsele lor fiind la cele mai inalte standarde de calitate.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație