Seminte legume HAZERA

Semințe profesionale legume HAZERA - hibrizi performanți

continuarea textului, la finalul paginii, după produse

Semințe profesionale legume HAZERA – hibrizi performanți!

HAZERA SEEDS LTD este unul din liderii globali din industria semințelor. HAZERA îmbină zeci de ani de experiență cu tehnologia de ultimă oră. HAZERA ameliorează, dezvoltă, produce și comercializează semințe profesionale legume dintr-o gama larga de specii din lumea întreagă. Sediile HAZERA sunt situate în Israel și Olanda, având subsidiare în 12 țări și o rețea extinsă de distribuție ce furnizează servicii în alte 100 de țări.

Vezi mai mult

Semințe legume profesionale de la unul dintre cei mai buni producători din lume! 

Cele două companii, HAZERA GENETICS LTD din Israel și NICKERSON ZWAAN BV din Olanda, s-au reunit într-o singură entitate, HAZERA SEEDS LTD, cu un singur portofoliu comun de semințe profesionale legume. Programele și strategiile de dezvoltare ale celor două firme s-au corelat într-o viziune unică, ce pune în valoare punctele forte ale fiecărei firme.

În prezent, HAZERA SEEDS LTD este alcătuită din două sucursale - HAZERA SEEDS ISRAEL și HAZERA SEEDS HOLLAND.

Care este misiunea acestui producător de semințe de legume profesionale? 

HAZERA SEEDS ISRAEL își concentrează eforturile pe ameliorarea hibrizilor de tomate, pepeni galbeni, pepeni verzi fără semințe, ardei, castraveți și salate, în timp ce HAZERA SEEDS HOLLAND este orientată spre îmbunătățirea hibrizilor de varză, conopidă, pepeni verzi, ceapă, ridichi.

HAZERA SEEDS LTD este parte a Grupului Limagrain, consorțiu agricol internațional cu sediul în Franța, a cărui divizie de semințe de legume Limagrain a devenit numarul 1 la nivel mondial.

Grupul Limagrain înțelege nevoile clienților săi fiind o asociație deținută de fermieri, ce a ajuns a 4-a companie de semințe din lume, ca mărime.

Semințe profesionale de legume HAZERA – de ce să alegi ADRISEM?

ADRISEM vă pune la dispoziție o ofertă variată din gama HAZERA - producător de semințe profesionale de legume. Aici veți găsi semințe de tomate, castraveți, ardei, vinete, portaltoi pentru tomate, vinete, varză, conopidă, broccoli, pepene verde și galben, portaltoi pentru pepeni, dovlecei, ridichi de lună, salată, ceapă, praz, fasole, sfeclă roșie și morcovi. Oferta noastră include semințe de hibirizi pentru culturi în spații protejate (sere, solarii), cât și în câmp.

Semințe de legume profesionale – calitate și prețuri avantajoase! 

Pe lângă garanția calității, fiecare client se bucură și de prețuri avantajose. Pe pagina de reduceri puteți găsi semințele profesionale HAZERA chiar și la 50 % reducere - pentru a profita din plin de hibrizii valoroși.

Din 1999, gama de semințe profesionale furnizată răspunde nevoilor producătorilor, fie că este vorba de culturi de dimensiuni mici, ce acoperă nevoile familiei sau ale prietenilor, fie că este vorba despre culturi ce au ca țintă piața locală.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies