TURBA pentru repicat KEKKILA OPM 025 W
TURBA pentru repicat KEKKILA OPM 025 W
TURBA pentru repicat KEKKILA OPM 025 W
TURBA pentru repicat KEKKILA OPM 025 W

TURBA pentru repicat KEKKILA OPM 025 W

KEKKILA – substraturi de calitate pentru plante, destinate profesionistilor!

Turba pentru repicat Kekkila OPM 025 W - substrat de turba folosit la repicarea rasadurilor si pentru cultura plantelor de ghiveci de talie mica.  Turba are granulatie medie de 0 - 25 mm, contine agent de umectare si ingrasamant starter Kekkila.


Nota ! Preturile cu livrare Bucuresti se aplica produselor ridicate de dvs. sau livrate prin curier de la punctul de lucru din Bucuresti.

Preturile cu livrare Diosig se aplica produselor ridicate de dvs. sau livrate de la punctul de lucru din Diosig, jud. Bihor (38 km nord de Oradea).

Deoarece turba este un produs greu si cheltuielile de transport reprezinta un cost mare, ne puteti contacta la 0748-11.21.24 pentru a gasi cea mai buna varianta pentru situatia dvs.

Ambalare turba
In stoc
125,00 lei
cu TVA Livrare 2 - 3 zile lucrătoare

 

Contactează-ne

 

Turba pentru repicat Kekkila OPM 025 W este un substrat de calitate folosit pentru repicatul rasadurilor si pentru cultura plantelor de ghiveci de talie mica.

Substratul  este obtinut dintr-un amestec de turba bruna Sphagnum, cu calitati bune de umplere, capacitate echilibrata de retinere a apei si a aerului.

Prezinta urmatoarele caracteristici:

- granulatie 0-25 mm

- pH ajustat la 5.9

- adaos ingrasamant formula “starter” NPK 15-5-24 (0.90 kg / m³)

- adaos agent de umectare

- conductivitate electrica: 32 mS/m

Este folosita in mod obisnuit pentru ghivece si alveole cu diametrul de 6-12 cm.

Turba Kekkila OPM 025 W este disponibila comprimata in baloti de 280 litri.

KEKKILA este unul din primii 3 producatori mondiali de turba.

Gama de turba KEKKILA pentru producatorii profesionisti cuprinde substraturi pentru producerea rasadurilor, plantelor la ghiveci, legumelor, a plantelor ornamentale si a puietilor de arbori si arbusti.

Este folosita turba alba, bruna, inchisa la culoare sau neagra, neamestecata sau combinata.

Diversele sortimente de substraturi KEKKILA mai pot avea adaugate granule de argila, argila expandata, agent de umectare, fibre de cocos, perlit, vermiculit sau diferite formule de ingrasamant.

La cerere, pentru cantitati semnificative, se pot pregati combinatii de substrat conform cerintelor exprese ale beneficiarilor.


Nota: Pentru produsele grele, cum este turba, la care cheltuielile de transport reprezinta un cost mare, va rugam sa ne contactati pentru a va indica cel mai apropiat magazin de unde puteti procura produsul.

Turba - utilizare
Repicat
550

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

5 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies