TURBA pentru semanat KEKKILA DSM 3 W...
TURBA pentru semanat KEKKILA DSM 3 W...
TURBA pentru semanat KEKKILA DSM 3 W...
TURBA pentru semanat KEKKILA DSM 3 W Extra 25
TURBA pentru semanat KEKKILA DSM 3 W Extra 25
TURBA pentru semanat KEKKILA DSM 3 W Extra 25

TURBA pentru semanat KEKKILA DSM 3 W Extra 25

Turba pentru semanat Kekkila DSM 3 W Extra 25 - substrat de turba ce contine 25% turba neagra, pentru producerea rasadurilor de legume, flori, plante la ghiveci, butasilor de plante. Turba are granulatie fina, 0-6 mm, omogenitate remarcabila, contine agent de umectare si ingrasamant starter Kekkila.


Nota ! Preturile cu livrare Bucuresti se aplica produselor ridicate de dvs. sau livrate prin curier de la punctul de lucru din Bucuresti.

Preturile cu livrare Diosig se aplica produselor ridicate de dvs. sau livrate de la punctul de lucru din Diosig, jud. Bihor (38 km nord de Oradea).

Deoarece turba este un produs greu si cheltuielile de transport reprezinta un cost mare, ne puteti contacta la 0748-11.21.24 pentru a gasi cea mai buna varianta pentru situatia dvs.

Ambalare turba
In stoc
125,00 lei
cu TVA Livrare 2 - 3 zile lucrătoare

 

Contactează-ne

 

KEKKILA – substraturi de calitate pentru plante, destinate profesionistilor!

Turba pentru semanat Kekkila DSM 3 W Extra 25 este un substrat pentru producerea rasadurilor de legume, flori, plante la ghiveci, butasilor de plante, obtinut dintr-un amestec de turba Sphagnum + 25% turba neagra, cernuta la un calibru fin. 

Turba neagra imbunatateste capacitatea substratului de a retine apa, se diminueaza astfel, riscul ofilirii.

Prezinta urmatoarele caracteristici:

- granulatie 0-6 mm

- pH ajustat la 5.9

- adaos ingrasamant formula “starter” NPK 15-5-24 (1.5 kg / m³)

- adaos agent de umectare

- conductivitate electrica: 44 mS/m

Este potrivita pentru semanare in tavi alveolare cu alveole de pana la 5 cm. 

Turba Kekkila DSM 3 W Extra 25 este disponibila comprimata in baloti de 280 litri.

KEKKILA este unul din primii 3 producatori mondiali de turba.

Gama de turba KEKKILA pentru producatorii profesionisti cuprinde substraturi pentru producerea rasadurilor, plantelor la ghiveci, legumelor, a plantelor ornamentale si a puietilor de arbori si arbusti.

Este folosita turba alba, bruna, inchisa la culoare sau neagra, neamestecata sau combinata.

Diversele sortimente de substraturi KEKKILA mai pot avea adaugate granule de argila, argila expandata, agent de umectare, fibre de cocos, perlit, vermiculit sau diferite formule de ingrasamant.

La cerere, pentru cantitati semnificative, se pot pregati combinatii de substrat conform cerintelor exprese ale beneficiarilor.


Nota: Pentru produsele grele, cum este turba, la care cheltuielile de transport reprezinta un cost mare, va rugam sa ne contactati pentru a va indica cel mai apropiat magazin de unde puteti procura produsul.

Turba - utilizare
Semanat
545

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

5 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies