AGROTEXTIL GREEN 100 g/mp - folie de...

AGROTEXTIL GREEN 100 g/mp - folie de mulcire tesuta

AGROTEXTILUL GREEN este un material tesut, realizat din polipropilena, 100 g/mp, folosit pentru mulcirea pe termen lung a terenului.

Contine aditivi ce il protejeaza de radiatiile ultraviolete (UV) si este folosit cu succes in solarii, sere, camp, livezi, pepiniere, pentru culturi de legume, flori, arbusti si pomi fructiferi, flori si plante ornamentale la ghiveci si multe altele.

Nu are imprimate carouri.

Dimensiuni
In stoc
431,55 lei
cu TVA Livrare 2 - 3 zile lucrătoare

 

Contactează-ne

 

Avantajele folosirii AGROTEXTILULUI:

- protejeaza cultura de buruieni, elimina efortul de a smulge buruienile din cultura, minimizeaza impactul bolilor si daunatorilor prin reducerea contactului plantei cu solul, astfel, asigura si fructe de calitate, determina economie de timp si forta de munca.

- prin modul in care este confectionat, permite trecerea apei prin el, mentine astfel, in perioadele uscate, umiditatea solului prin reducerea evaporarii apei din sol.

- o alta calitate importanta este reducerea variatiilor de temperatura zi-noapte de la nivelul solului, ceea ce ajuta la reducerea stresului biotic al plantelor, mentinerea sanatatii, rezistentei acestora si recoltarea mai timpurie.

- producatorii de flori il folosesc, pentru a aseza ghivecele cu flori, cu plante ornamentale, pe sol, mentinand astfel, spatiul curat de insecte si buruieni.


Caracteristici:

- material rezistent la radiatiile UV

- material rezistent la atacul mucegaiului si al bacteriilor

- densitate de 100 g/mp si o grosime de 0.5 mm

- variante de latime: 1.37 m  

- rola are 100 metri lungime.


Agrotextilul trebuie asezat pe suprafete curate, fara pietre si buruieni.

Utilizarea necorespunzatoare a unor pesticide poate reduce rezistenta la radiatiile UV.

Tip Agrotextil
fara carouri
Lungime Agrotextil
100 m
Culoare Agrotextil
verde
587

9 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies