• La reducere!
NOVAGRYL P19 - material termoprotectie
NOVAGRYL P19 - material termoprotectie
NOVAGRYL P19 - material termoprotectie
NOVAGRYL P19 - material termoprotectie
NOVAGRYL P19 - material termoprotectie
NOVAGRYL P19 - material termoprotectie

NOVAGRYL P19 - material termoprotectie

NOVAGRYL este materialul original, de la producatorul care a inventat si brevetat acest tip de tesatura pentru prima data in lume.

NOVAGRYL P19 (19 g/mp) - material ce protejeaza termic rasadurile si plantele tinere, culturile extratimpurii si cele tarzii, in perioadele cu temperaturi de limita, in jurul a 0°C. Lungime/rola: 100 m

Dimensiuni
In stoc
276,00 lei
cu TVA Livrare 2 - 3 zile lucrătoare

 

Contactează-ne

 

NOVAGRYL 19  are densitatea de 19 gr/mp, este primul material netesut de protectie a plantelor, obtinut printr-o metoda care ii imbunatateste calitatile, il face mai bun la abraziune, mai uniform, mai elastic si mai rezistent. Ulterior, a aparut si in variante mai groase.

Novagryl-ul asigura in camp, o protectie termica de pana la 5°C fata de temperatura exterioara. In solar poate fi folosit pentru o protectie termica sporita.

Materialele microporoase Novagryl feresc culturile de inghet toamna si primavara si creaza dedesubtul lor, in perioadele reci, un microclimat mai favorabil, care conduce la recolte mai precoce, mai mari, de calitate superioara.

Novagryl este un material microporos, ce permite plantelor sa respire, permite circulatia aerului, optimizeaza regimul hidric, caleste plantele si stimuleaza cresterea lor, oferind un microclimat mai favorabil, protejeaza de ploi si vanturi puternice.

Novagryl este stabilizat impotriva razelor UV, poate fi utilizat la 3-5 culturi diferite, in decurs de 2-3 ani.

Novagryl P19 are o extensibilitate cu 44% mai mare fata de Agryl, aceasta ajuta la mentinerea integritatii plantelor si a materialului fata de solicitarile la vant si ca urmare a cresterii in inaltime a plantelor din cultura.

Novagryl-ul P19 are 3 straturi, fiind creat printr-un un proces unic de fabricare. Filamentele de polipropilena sunt dispuse in 3 straturi si nu aleator, ca in cazul Agryl-ului. Rezulta din aceasta o uniformitate perfecta si o rezerva de elasticitate pe una din directii. Gradul mare de omogenitate si permeabilitatea ridicata la aer asigura un microclimat stabil.

Latimi uzuale: 1,5 / 2,2 / 3,2 / 4 / 4,5 / 5,4 / 6,75 / 8,5 / 10,5 / 11,3 / 12,1 / 12,8 / 13,6 / 16 / 20,4 m

Lungime/rola: 100 m

Agryl - Novagryl , g/mp
P19 (19 g/mp)
Lungime rola Novagryl
100 m
529

2 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies