Folie anti-picurare 40 microni,...
Folie anti-picurare 40 microni,...
Folie anti-picurare 40 microni, pentru dublura solar si tuneluri, LOW TUNNEL AD IR - GINEGAR
Folie anti-picurare 40 microni, pentru dublura solar si tuneluri, LOW TUNNEL AD IR - GINEGAR

Folie anti-picurare 40 microni, pentru dublura solar si tuneluri, LOW TUNNEL AD IR - GINEGAR

Folia LOW TUNNEL AD IR – GINEGAR Israel, cu grosime 40 microni, este folie cu efect termic si antipicurare, ce poate fi folosita in perioadele reci, atat in solar - pentru dublarea foliei de acoperire, cat si in camp - pentru realizarea tunelurilor joase, in cazul culturilor extratimpurii. Se creaza un microclimat ce favorizeaza cresterea si dezvoltarea plantelor din cultura. 

Aditivii incorporati asigura cateva grade suplimentare de caldura peste noapte, in sezonul rece, transparenta ridicata si difuzia luminii

Pretul este exprimat pe rola (in functie de latimea foliei si lungime).

Latime folie tunel
Lungime/rola
Out of stock
688,13 lei
cu TVA

 

Contactează-ne

 

GINEGAR - Israel este unul din cei mai apreciati producatori de folii din lume, datorita tehnologiilor avansate de productie si calitatii deosebite si constante a foliilor produse.

In solar, folia LOW TUNNEL AD IR se foloseste pentru dublarea foliei exterioare, se fixeaza intre folia de acoperire si plante, la inaltimea stresinii, ca un tavan usor inclinat, pentru a facilita scurgerea picaturilor de apa ce se formeaza pe suprafata foliei de dublura si de acoperire. 

Intre folia de acoperire solar si cea de dublura se creaza un strat de aer termoprotector, ce pastreaza mai bine caldura de peste zi si atenueaza variatiile de temperatura zi – noapte in sezonul rece. Se creaza un microclimat ce favorizeaza cresterea si dezvoltarea plantelor din cultura.

Folosirea foliei de dublura ajuta la reducerea cheltuielile cu energia termica pentru incalzirea solariilor pe timpul sezonului rece.

Folosita pentru realizarea tunelurilor joase, pentru culturile in camp, folia LOW TUNNEL AD IR ofera izolatie termica si protectie excelenta atunci cand temperaturile sunt scazute.

AD (anti drip) - indica prezenta aditivilor ce asigura foliei proprietati anti-picurare. 

IR (thermicity) - indica prezenta aditivilor ce asigura proprietati termice foliei. 

DIFF (light diffusion) - indica prezenta aditivilor ce imbunatatesc difuzia luminii, caracteristica ce mareste eficienta fotosintezei.


Caracteristici folie LOW TUNNEL AD IR – GINEGAR:

 - Grosimi uzuale (microni): 40 µ

- Transparenta sporita: transmisie a luminii de 89 %, ce asigura fotosinteza ridicata, intensificarea cresterii plantelor, cresterea productiei

- Difuzie a luminii (DIFF): 50 %, imbunatateste dispersia luminii si expunerea diferitelor parti ale plantelor la lumina vizibila, ceea ce creste eficienta fotosintezei

- Termicitate: 70 %, contine aditiv termic (IR) ce confera ecranului proprietati termice, astfel, pastreaza mai multa caldura in perioadele reci. Previne pierderea in atmosfera a energiei acumulate in frunzele plantelor si racirea acestora pe timp de noapte, esential pentru mentinerea unei temperaturi mai ridicate a foliajului in noptile reci.

- Greutate specifica: 26 mp/kg

- Anti-picurare (AD): Da

Alte grosimi sunt disponibile la cerere.

La cerere, pentru cantitati minime comandate, folia pentru tuneluri poate prezenta perforatii multiple pentru aerisire, ce asigura un bun echilibru al temperaturilor diurne si nocturne. Perforatiile au un diametru de 6/8 mm, disponibile in formatie paralela sau domino.

Folie tunel - grosime
40 microni
279

6 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație