Calculator Folie de Solar GINEGAR
Calculator Folie de Solar GINEGAR
Calculator Folie de Solar GINEGAR
Calculator Folie de Solar GINEGAR
Calculator Folie de Solar GINEGAR
Calculator Folie de Solar GINEGAR
Calculator Folie de Solar GINEGAR
Calculator Folie de Solar GINEGAR
Calculator Folie de Solar GINEGAR
Calculator Folie de Solar GINEGAR

Calculator Folie de Solar GINEGAR

Calculatorul de folie va permite achizitionarea cantitatii dorite de folie de solar, pe baza dimensiunilor introduse de dvs. Alegeti intai tipul de folie: SUNCOVER / SUNTHERM / SUNSAVER, apoi grosimea dorita: 150 / 180 / 200 microni (0.15 /0.18 /0.20 mm), latimea si apoi introduceti lungimea.

! Costul transportului este estimativ, vom confirma telefonic costul final al acestuia, in functie de cea mai buna varianta de transport gasita la momentul comenzii.

Tip Folie
Grosime
Latime
in stoc
22,00 lei / kg
cu TVA Livrare 2 - 3 zile lucrătoare

 

Contactează-ne

 

GINEGAR - Israel este unul din cei mai apreciati producatori de folii din lume, datorita tehnologiilor avansate de productie si calitatii deosebite si constante a foliilor produse.

GINEGAR este primul producator care a folosit tehnologia extrudarii foliei in 5 straturi. Posibilitatea adaugarii unui singur aditiv/strat conduce la rezistenta la factorii fizici si chimici, imposibil de realizat prin tehnologiile anterioare, deoarece amestecul de aditivi diferiti in acelasi strat micsoreaza efectul acestora in timp.

Foliile produse de GINEGAR sunt realizate din 5 straturi coextrudate simultan, iar materia prima si aditivii de cea mai buna calitate, alaturi de tehnologie, determina ca foliile GINEGAR sa aibă o durata de viata de cel putin 5-6 ani la grosime de 150 microni, 6-7 ani la 180 microni si 7-8 ani la 200 microni, asigurand cultivatorilor medii de cultura optime pentru multi ani.

Toate foliile de acoperire pe care le distribuim, cu grosimi de 150, 180, 200 microni, au în stratul exterior un aditiv anti-praf/zapada care pastreaza transparenta foliei si ii prelungeste viata.

Toate tipurile de folie GINEGAR contin aditivul EVA, care confera rezistenta sporita foliei.

Perioada de garantie folie acoperire solar:

- folie grosime 150 microni: 3 ani

- folie grosime 180 microni: 3 ani

- folie grosime 200 microni: 4 aniFOLIA DE ACOPERIRE SUNCOVER CLEAR

Este recomandata cultivatorilor care au nevoie in solar de o intensitate maxima a luminii si care au rezolvate prin alte metode incalzirea / umbrirea acestuia.

  • Caracteristici FOLIE (ECRAN) DE ACOPERIRE SUNCOVER CLEAR – GINEGAR:

- Ecran profesional de acoperire, din polietilena, realizat in 5 straturi ce ii asigura rezistenta sporita la diversi factori fizici si chimici

- Fabricat cu metaloceni ce imbunatatesc proprietatile mecanice ale foliei si extind durata de viata a acesteia

- Transparenta sporita: transmisie a luminii de 90%, ce asigura fotosinteza ridicata, intensificarea cresterii plantelor, cresterea productiei

- Stabilizat impotriva radiatiilor UV – folia contine un aditiv ce previne deteriorarea prematura a acesteia ca urmare a actiunii radiatiilor ultraviolete

- Efect anti-praf/zapada: fabricarea in 5 straturi permite includerea in stratul exterior a unui aditiv care face folia mai lucioasa, neaderenta pentru praf si zapada, marind astfel intensitatea luminii transferate

- Difuzia luminii: aprox. 22%. Difuzia luminii imbunatateste randamentul fotosintezei, in special in serele inalte, cu culturi palisate.

- Grosimi uzuale - microni (µ): 150 / 180 / 200

- Latimi uzuale (m): 8.0 / 8.5 / 10.0 / 10.5 / 12.0 / 12.5 / 14.0 / 14.5 /16.0 / 16.5FOLIA DE ACOPERIRE SUNTHERM

Realizeaza un mediu de cultura mai cald in perioadele reci si unul mai racoros in perioadele calde, datorita aditivilor folositi. S-a dovedit ca folosirea foliei cu termicitate (IR) aduce un spor de productie fata de folosirea foliei fara aditivi termici, mentine temperatura mai ridicata in solar si plantele mai uscate, reduce daunele provocate de inghet, duce la economii legate de costurile de incalzire.

  • Caracteristici FOLIE (ECRAN) DE ACOPERIRE SUNTHERM – GINEGAR:

- Ecran profesional de acoperire, din polietilena, realizat in 5 straturi ce ii asigura rezistenta sporita la diversi factori fizici si chimici.

- Contine aditivul EVA (acetat de etilen-vinil) ce imbunatateste rezistenta mecanica si elasticitatea ecranului, pentru a rezista la actiunile mecanice produse de ploaie, vant, grindina, dilatare – la temperaturi ridicate, contractare – la temperaturi scazute. In plus, EVA asigura foliei transparenta si caracteristici termice. 

- Contine aditiv termic (IR), ce confera ecranului proprietati termice, astfel, pastreaza mai multa caldura in perioadele reci. Previne pierderea in atmosfera a energiei acumulate in frunzele plantelor si racirea acestora pe timp de noapte, esential pentru mentinerea unei temperaturi mai ridicate a foliajului in noptile reci. Cand temperatura foliajului depaseste temperatura aerului, plantele raman mai uscate, reducand incidenta bolilor.

- Transparenta sporita: transmisie a luminii de 89%, ce asigura fotosinteza ridicata, intensificarea cresterii plantelor, cresterea productiei.

- Ecranul asigura o difuzie a luminii de aprox. 55%, ce imbunatateste dispersia luminii, se imbunatateste expunerea diferitelor parti ale plantelor la lumina vizibila, eficienta fotosintezei creste, mai ales, la culturile inalte, palisate. Difuzia luminii ajuta si la reducerea daunelor cauzate de lumina directa a soarelui (arsurile solare) asupra culturilor sensibile, cum sunt ardeii si vinetele.

- Stabilizat impotriva radiatiilor UV – folia contine un aditiv ce previne deteriorarea prematura a acesteia ca urmare a actiunii radiatiilor ultraviolete.

- Efect anti-praf/zapada: fabricarea in 5 straturi permite includerea in stratul exterior a unui aditiv care face folia mai lucioasa, neaderenta pentru praf si zapada, marind astfel intensitatea luminii transferate

- Grosimi uzuale - microni (µ): 150 / 180 / 200

- Latimi uzuale (m): 8.0 / 8.5 / 10.0 / 10.5 / 12.0 / 12.5 / 14.0 / 14.5 /16.0 / 16.5FOLIA DE ACOPERIRE SUNSAVER 

Este cel mai complex tip de folie, cu un nivel superior de rezistenta mecanica, cu proprietati termice si anti-picurare asigurate de aditivii incorporati, rezistenta la radiatiile UV, praful si zapada nu adera pe folie, pastrand transparenta ridicata a foliei. 

  • Caracteristici FOLIE (ECRAN) DE ACOPERIRE SUNSAVER CLEAR – GINEGAR:

Ecran profesional de acoperire, din polietilena, realizat in 5 straturi ce ii asigura rezistenta sporita la diversi factori fizici si chimici

- Contine un procent mai ridicat de aditiv EVA (acetat de etilen-vinil), ce confera caracteristici mecanice superioare foliei, pentru a rezista la actiunile mecanice produse de ploaie, vant, grindina, dilatare – la temperaturi ridicate, contractare – la temperaturi scazute. In plus, EVA asigura foliei transparenta si caracteristici termice. 

- Contine aditiv termic (IR), ce confera ecranului proprietati termice, astfel, pastreaza mai multa caldura in perioadele reci. Previne pierderea in atmosfera a energiei acumulate in frunzele plantelor si racirea acestora pe timp de noapte, esential pentru mentinerea unei temperaturi mai ridicate a foliajului in noptile reci. Cand temperatura foliajului depaseste temperatura aerului, plantele raman mai uscate, reducand incidenta bolilor.

- Contine aditiv anti-picurare, ce previne caderea picaturilor de apa formate pe fata interioara a foliei si asigura scurgerea lor spre marginea solarului.

Stabilizat impotriva radiatiilor UV – folia contine un aditiv ce previne deteriorarea prematura a acesteia ca urmare a actiunii radiatiilor ultraviolete.

Transparenta sporita: transmisie a luminii de 89%, ce asigura fotosinteza ridicata, intensificarea cresterii plantelor, cresterea productiei.

Difuzia luminii: aprox. 28%. Difuzia luminii imbunatateste dispersia luminii si expunerea diferitelor parti ale plantelor la lumina vizibila, ceea ce creste eficienta fotosintezei, mai ales, la culturile inalte, palisate. 

Efect anti-praf/zapada: fabricarea in 5 straturi permite includerea in stratul exterior a unui aditiv care face folia mai lucioasa, neaderenta pentru praf si zapada, marind astfel intensitatea luminii transferate

- Grosimi uzuale - microni (µ): 150 / 180 / 200

- Latimi uzuale (m): 8.0 / 8.5 / 10.0 / 10.5 / 12.0 / 12.5 / 14.0 / 14.5 /16.0 / 16.5FOLIA DE ACOPRIRE SUNSAVER NECTARINE

Folie de polietilena cu aspect galben, cu aceleasi caracteristici de baza ca si SUNSAVER CLEAR  (varianta incolora)

Calitatile principale pentru care este apreciat acest tip sunt:

- Timpurietatea care se obtine

- Proprietati termice ridicate (IR - radiatii infrarosii), ce mentin o temperatura mai mare in solar, in timpul noptilor reci

- Permite transmisia radiatiilor ultraviolete UV (300-380 nm) in proportie de 65 %, ceea ce grabeste timpurietatea, imbunatateste polenizarea florilor, colorarea frunzelor, fructelor si florilor, uniformitatea si forma fructelor, determina internoduri mai scurte.

- Grosimi si latimi uzuale: la fel ca la SUNSAVER CLEAR.

C643

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

6 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație