Folie de acoperire solar, cu...
Folie de acoperire solar, cu...
Folie de acoperire solar, cu...
Folie de acoperire solar, cu...
Folie de acoperire solar, cu...
Folie de acoperire solar, cu proprietati termice, SUNTHERM – GINEGAR
Folie de acoperire solar, cu proprietati termice, SUNTHERM – GINEGAR
Folie de acoperire solar, cu proprietati termice, SUNTHERM – GINEGAR
Folie de acoperire solar, cu proprietati termice, SUNTHERM – GINEGAR
Folie de acoperire solar, cu proprietati termice, SUNTHERM – GINEGAR

Folie de acoperire solar, cu proprietati termice, SUNTHERM – GINEGAR

Folia de acoperire pentru solarii, SUNTHERM – GINEGAR este folie profesionala in 5 straturi, cu un nivel ridicat de rezistenta mecanica, cu proprietati termice asigurate de aditivii incorporati, rezistenta la radiatiile UV, praful si zapada nu adera pe folie, pastrand transparenta ridicata a foliei. Difuzia luminii realizata de aceasta folie imbunatateste randamentul fotosintezei, in special in serele inalte, cu culturi palisate.

Pretul este exprimat pe rola (poate avea diferite lungimi).

Grosime folie solar
Latime folie
Lungime/rola
Out of stock
1.779,84 lei
cu TVA

 

Contactează-ne

 

GINEGAR - Israel este unul din cei mai apreciati producatori de folii din lume, datorita tehnologiilor avansate de productie si calitatii deosebite si constante a foliilor produse.

GINEGAR este primul producator care a folosit tehnologia extrudarii foliei in 5 straturi. Posibilitatea adaugarii unui singur aditiv/strat conduce la rezistenta la factorii fizici si chimici, imposibil de realizat prin tehnologiile anterioare, deoarece amestecul de aditivi diferiti in acelasi strat micsoreaza efectul acestora in timp.

Foliile produse de GINEGAR sunt realizate din 5 straturi coextrudate simultan, iar materia prima si aditivii de cea mai buna calitate, alaturi de tehnologie, determina ca foliile GINEGAR sa aibă o durata de viata de cel putin 5-6 ani la grosime de 150 microni, 6-7 ani la 180 microni si 7-8 ani la 200 microni, asigurand cultivatorilor medii de cultura optime pentru multi ani.

Toate foliile de acoperire pe care le distribuim, cu grosimi de 150, 180, 200 microni, au în stratul exterior un aditiv anti-praf/zapada care pastreaza transparenta foliei si ii prelungeste viata.

Toate tipurile de folie GINEGAR contin aditivul EVA, care confera rezistenta sporita foliei.

Perioada de garantie folie acoperire solar:

- folie grosime 150 microni: 3 ani

- folie grosime 180 microni: 3 ani

- folie grosime 200 microni: 4 ani

Caracteristici ECRAN (FOLIE) DE ACOPERIRE SUNTHERM – GINEGAR:

- Ecran profesional de acoperire, din polietilena, realizat in 5 straturi ce ii asigura rezistenta sporita la diversi factori fizici si chimici.

- Contine aditivul EVA (acetat de etilen-vinil) ce imbunatateste rezistenta mecanica si elasticitatea ecranului, pentru a rezista la actiunile mecanice produse de ploaie, vant, grindina, dilatare – la temperaturi ridicate, contractare – la temperaturi scazute. In plus, EVA asigura foliei transparenta si caracteristici termice. 

- Contine aditiv termic (IR), ce confera ecranului proprietati termice, astfel, pastreaza mai multa caldura in perioadele reci. Previne pierderea in atmosfera a energiei acumulate in frunzele plantelor si racirea acestora pe timp de noapte, esential pentru mentinerea unei temperaturi mai ridicate a foliajului in noptile reci. Cand temperatura foliajului depaseste temperatura aerului, plantele raman mai uscate, reducand incidenta bolilor.

- Transparenta sporita: transmisie a luminii de 89%, ce asigura fotosinteza ridicata, intensificarea cresterii plantelor, cresterea productiei.

- Ecranul asigura o difuzie a luminii (Diff) de aprox. 55%, ce imbunatateste dispersia luminii, se imbunatateste expunerea diferitelor parti ale plantelor la lumina vizibila, eficienta fotosintezei creste, mai ales, la culturile inalte, palisate. Difuzia luminii ajuta si la reducerea daunelor cauzate de lumina directa a soarelui (arsurile solare) asupra culturilor sensibile, cum sunt ardeii si vinetele.

- Stabilizat impotriva radiatiilor UV – folia contine un aditiv ce previne deteriorarea prematura a acesteia ca urmare a actiunii radiatiilor ultraviolete.

- Efect anti-praf/zapada (AD): fabricarea in 5 straturi permite includerea in stratul exterior a unui aditiv care face folia mai lucioasa, neaderenta pentru praf si zapada, marind astfel intensitatea luminii transferate

- Grosimi uzuale - microni (µ): 150 / 180 / 200

- Latimi uzuale (m): 8.0 / 8.5 / 10.0 / 10.5 / 12.0 / 12.5 / 14.0 / 14.5 /16.0 / 16.5

La cerere, pe comanda, pot fi aduse si alte latimi mai mici de 8 m sau alte grosimi pana in 200 microni.

Datorita aditivilor folositi, FOLIA DE ACOPERIRE SUNTHERM realizeaza un mediu de cultura mai cald in perioadele reci si unul mai racoros in perioadele calde.

S-a dovedit ca folosirea foliei cu termicitate (IR) aduce un spor de productie fata de folosirea foliei fara aditivi termici, mentine temperatura mai ridicata in solar si plantele mai uscate, reduce daunele provocate de inghet, duce la economii legate de costurile de incalzire.

Folia de acoperire SUNTHERM face parte din gama de folii SUNTHERM ce cuprinde folii transparente, folii cu difuzie a luminii si niveluri diferite de patrundere a radiatiilor ultraviolete (blocare completa / patrundere partiala / deschise la radiatii UV). Unele folii din aceasta gama pot contine, optional, un aditiv ce reduce acumularea vaporilor de apa in solar (anti-ceata).

La cerere, pot fi aduse pe comanda, folii din grupul SUNTHERM cu alte combinatii de caracteristici. 

393

6 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație