Folie de acoperire solar, SUNCOVER...
Folie de acoperire solar, SUNCOVER...
Folie de acoperire solar, SUNCOVER...
Folie de acoperire solar, SUNCOVER...
Folie de acoperire solar, SUNCOVER CLEAR – GINEGAR
Folie de acoperire solar, SUNCOVER CLEAR – GINEGAR
Folie de acoperire solar, SUNCOVER CLEAR – GINEGAR
Folie de acoperire solar, SUNCOVER CLEAR – GINEGAR

Folie de acoperire solar, SUNCOVER CLEAR – GINEGAR

Folia de acoperire pentru solarii, SUNCOVER CLEAR – GINEGAR este folie profesionala in 5 straturi, cu  rezistenta ridicata la diversi factori fizici si chimici, cu transmisia luminii de 90%, ce asigura fotosinteza crescuta, intensificarea cresterii si dezvoltarii plantelor, cresterea productiei. Datorita aditivilor continuti, nu se deterioreaza sub actiunea radiatiilor UV, praful si zapada nu adera pe folie, pastrand transparenta ridicata a foliei.

Pretul este exprimat pe rola (poate avea diferite lungimi).

Grosime folie solar
Latime folie
Lungime/rola
In stoc
1.401,98 lei
cu TVA Livrare 2 - 3 zile lucrătoare

 

Contactează-ne

 

GINEGAR - Israel este unul din cei mai apreciati producatori de folii din lume, datorita tehnologiilor avansate de productie si calitatii deosebite si constante a foliilor produse.

GINEGAR este primul producator care a folosit tehnologia extrudarii foliei in 5 straturi. Posibilitatea adaugarii unui singur aditiv/strat conduce la rezistenta la factorii fizici si chimici, imposibil de realizat prin tehnologiile anterioare, deoarece amestecul de aditivi diferiti in acelasi strat micsoreaza efectul acestora in timp.

Foliile produse de GINEGAR sunt realizate din 5 straturi coextrudate simultan, iar materia prima si aditivii de cea mai buna calitate, alaturi de tehnologie, determina ca foliile GINEGAR sa aibă o durata de viata de cel putin 5-6 ani la grosime de 150 microni, 6-7 ani la 180 microni si 7-8 ani la 200 microni, asigurand cultivatorilor medii de cultura optime pentru multi ani.

Toate foliile de acoperire pe care le distribuim, cu grosimi de 150, 180, 200 microni, au în stratul exterior un aditiv anti-praf/zapada care pastreaza transparenta foliei si ii prelungeste viata.

Toate tipurile de folie GINEGAR contin aditivul EVA, care confera rezistenta sporita foliei.

Perioada de garantie folie acoperire solar:

- folie grosime 150 microni: 3 ani

- folie grosime 180 microni: 3 ani

- folie grosime 200 microni: 4 ani

Caracteristici ECRAN (FOLIE) DE ACOPERIRE SUNCOVER CLEAR – GINEGAR:

- Ecran profesional de acoperire, din polietilena, realizat in 5 straturi ce ii asigura rezistenta sporita la diversi factori fizici si chimici

- Fabricat cu metaloceni ce imbunatatesc proprietatile mecanice ale foliei si extind durata de viata a acesteia

- Transparenta sporita: transmisie a luminii de 90%, ce asigura fotosinteza ridicata, intensificarea cresterii plantelor, cresterea productiei

- Stabilizat impotriva radiatiilor UV – folia contine un aditiv ce previne deteriorarea prematura a acesteia ca urmare a actiunii radiatiilor ultraviolete

- Efect anti-praf/zapada: fabricarea in 5 straturi permite includerea in stratul exterior a unui aditiv care face folia mai lucioasa, neaderenta pentru praf si zapada, marind astfel intensitatea luminii transferate

- Difuzia luminii: aprox. 22%. Difuzia luminii imbunatateste randamentul fotosintezei, in special in serele inalte, cu culturi palisate.

- Grosimi uzuale - microni (µ): 150 / 180 / 200

- Latimi uzuale (m): 8.0 / 8.5 / 10.0 / 10.5 / 12.0 / 12.5 / 14.0 / 14.5 /16.0 / 16.5

La cerere, pe comanda, pot fi aduse si alte latimi mai mici de 8 m sau alte grosimi pana in 200 microni.

FOLIA DE ACOPERIRE SUNCOVER CLEAR este recomandata cultivatorilor care au nevoie in solar de o intensitate maxima a luminii si care au rezolvate prin alte metode incalzirea / umbrirea acestuia.

Folia de acoperire SUNCOVER CLEAR face parte din gama de folii SUNCOVER ce cuprinde folii transparente, cu diferite niveluri de difuzie a luminii si de patrundere a radiatiilor ultraviolete (blocare completa / patrundere partiala / deschise la radiatii UV). Ecranele sunt fabricate cu diferite grade de umbrire (de la transparent la alb), penetrarea radiatiilor fiind astfel redusa.

La cerere, pot fi aduse pe comanda, folii din grupul SUNCOVER cu combinatia de caracteristici dorita de client (transparenta, difuzie, UV, umbrire).

343

6 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies