Folie de acoperire solar, SUNSAVER –...
Folie de acoperire solar, SUNSAVER –...
Folie de acoperire solar, SUNSAVER –...
Folie de acoperire solar, SUNSAVER –...
Folie de acoperire solar, SUNSAVER – GINEGAR
Folie de acoperire solar, SUNSAVER – GINEGAR
Folie de acoperire solar, SUNSAVER – GINEGAR
Folie de acoperire solar, SUNSAVER – GINEGAR

Folie de acoperire solar, SUNSAVER – GINEGAR

Folia de acoperire pentru solarii, SUNSAVER – GINEGAR este folie profesionala in 5 straturi, cel mai complex tip de folie, cu un nivel superior de rezistenta mecanica, cu proprietati termice si anti-picurare asigurate de aditivii incorporati, rezistenta la radiatiile UV, praful si zapada nu adera pe folie, pastrand transparenta ridicata a foliei. 

Pretul este exprimat pe rola (poate avea diferite lungimi).

Grosime folie solar
Latime folie
Lungime/rola
Out of stock
0,00 lei
cu TVA

 

Contactează-ne

 

GINEGAR - Israel este unul din cei mai apreciati producatori de folii din lume, datorita tehnologiilor avansate de productie si calitatii deosebite si constante a foliilor produse.

GINEGAR este primul producator care a folosit tehnologia extrudarii foliei in 5 straturi. Posibilitatea adaugarii unui singur aditiv/strat conduce la rezistenta la factorii fizici si chimici, imposibil de realizat prin tehnologiile anterioare, deoarece amestecul de aditivi diferiti in acelasi strat micsoreaza efectul acestora in timp.

Foliile produse de GINEGAR sunt realizate din 5 straturi coextrudate simultan, iar materia prima si aditivii de cea mai buna calitate, alaturi de tehnologie, determina ca foliile GINEGAR sa aibă o durata de viata de cel putin 5-6 ani la grosime de 150 microni, 6-7 ani la 180 microni si 7-8 ani la 200 microni, asigurand cultivatorilor medii de cultura optime pentru multi ani.

Toate foliile de acoperire pe care le distribuim, cu grosimi de 150, 180, 200 microni, au în stratul exterior un aditiv anti-praf/zapada care pastreaza transparenta foliei si ii prelungeste viata.

Toate tipurile de folie GINEGAR contin aditivul EVA, care confera rezistenta sporita foliei.

Perioada de garantie folie acoperire solar:

- folie grosime 150 microni: 3 ani

- folie grosime 180 microni: 3 ani

- folie grosime 200 microni: 4 ani

Caracteristici ECRAN (FOLIE) DE ACOPERIRE SUNSAVER CLEAR – GINEGAR:

- Ecran profesional de acoperire, din polietilena, realizat in 5 straturi ce ii asigura rezistenta sporita la diversi factori fizici si chimici

- Contine un procent mai ridicat de aditiv EVA (acetat de etilen-vinil), ce confera caracteristici mecanice superioare foliei, pentru a rezista la actiunile mecanice produse de ploaie, vant, grindina, dilatare – la temperaturi ridicate, contractare – la temperaturi scazute. In plus, EVA asigura foliei transparenta si caracteristici termice. 

- Contine aditiv termicitate (IR): 78% ce confera ecranului proprietati termice, astfel, pastreaza mai multa caldura in perioadele reci. Previne pierderea in atmosfera a energiei acumulate in frunzele plantelor si racirea acestora pe timp de noapte, esential pentru mentinerea unei temperaturi mai ridicate a foliajului in noptile reci. Cand temperatura foliajului depaseste temperatura aerului, plantele raman mai uscate, reducand incidenta bolilor.

- Contine aditiv anti-picurare, ce previne caderea picaturilor de apa formate pe fata interioara a foliei si asigura scurgerea lor spre marginea solarului.

- Stabilizat impotriva radiatiilor UV – folia contine un aditiv ce previne deteriorarea prematura a acesteia ca urmare a actiunii radiatiilor ultraviolete.

- Transparenta sporita: transmisie a luminii de 89%, ce asigura fotosinteza ridicata, intensificarea cresterii plantelor, cresterea productiei.

- Difuzia luminii: aprox. 27%. Difuzia luminii imbunatateste dispersia luminii si expunerea diferitelor parti ale plantelor la lumina vizibila, ceea ce creste eficienta fotosintezei, mai ales, la culturile inalte, palisate. 

- Efect anti-praf/zapada: fabricarea in 5 straturi permite includerea in stratul exterior a unui aditiv care face folia mai lucioasa, neaderenta pentru praf si zapada, marind astfel intensitatea luminii transferate

- Grosimi uzuale - microni (µ): 150 / 180 / 200

- Latimi uzuale (m): 8.0 / 8.5 / 10.0 / 10.5 / 12.0 / 12.5 / 14.0 / 14.5 /16.0 / 16.5

La cerere, pe comanda, pot fi aduse si alte latimi mai mici de 8 m sau alte grosimi pana in 200 microni.

Folia de acoperire SUNSAVER CLEAR face parte din gama de folii SUNSAVER ce cuprinde folii transparente, cu diferite niveluri de difuzie a luminii si de patrundere a radiatiilor ultraviolete (blocare completa / patrundere partiala / deschise la radiatii UV). Ecranele pot fi produse cu diferite grade de umbrire.

La cerere, pot fi aduse pe comanda, folii din grupul SUNSAVER cu alte combinatii de caracteristici. 

M-FS_SUNSV_150_10.5_60

6 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies