Folii solar GINEGAR

Descoperă gama de folii solar Ginegar – calitate superioară garantată! 

continuarea textului, la finalul paginii, după produse

Folie solar – beneficiile utilizării

Cultura legumelor în spații protejate (solarii, tunel, sere) aduce o serie de beneficii producătorilor și consumatorilor de legume: protecția termică asigurată de folia pentru solar determină extinderea perioadei de cultură cu mai mult de 2 luni și obținerea de recolte extratimpurii, primăvara și foarte târzii, toamna; o protecție mai bună a culturilor față de boli și dăunători, fructe de calitate superioară, prezența pe piață a produselor autohtone, proaspete, desfășurarea activității și venituri din legumicultură pe un interval mai mare de timp.

 

GINEGAR Israel este unul din cei mai apreciați producători de folii din lume, datorită tehnologiilor avansate de producție și calității deosebite și constante a foliilor produse.

Vezi mai mult

Datorită tehnologiei, materiilor prime și aditivilor de cea mai bună calitate, foliile GINEGAR pentru acoperire solar au o durată de viață de cel puțin 5-6 ani la grosime de 150 microni, 6-7 ani la 180 microni și 7-8 ani la 200 microni, asigurând cultivatorilor medii de cultura optime pentru mulți ani.

 

Performanța foliilor de solar GINEGAR este dată de aditivii conținuți ce îmbunătățesc proprietățile foliei:

 

IR – aditivul de termicitate conferă foliei proprietăți termice, temperatura acumulată în timpul zilei nu se mai pierde pe timpul nopții, astfel, se păstrează mai multă căldură în interiorul solarului în perioadele reci de la inceputul și sfârșitul de sezon, ceea ce permite primăvara, obținerea culturilor extratimpurii și a celor foarte târzii, toamna. Ajută la reducerea cheltuielilor cu energia termică.

 

DIFF – aditivul de difuzie a luminii îmbunătățește împrăștierea uniformă a luminii din solar către plante și reduce arsurile solare. Eficiența fotosintezei și randamentul plantelor crește, mai ales, la culturile înalte, palisate, cu densitate mare.

 

Aditivul pentru transparența sporită a foliei asigură fotosinteză ridicată, intensificarea creșterii plantelor și creșterea producției.

 

Aditivi (metaloceni și EVA - acetat de etilen-vinil) ce îmbunătățesc rezistența mecanică și elasticitatea ecranului pentru a rezista la acțiunile mecanice produse de ploaie, vânt, grindină, dilatare – la temperaturi ridicate, contractare – la temperaturi scăzute.

 

UV – aditiv ce stabilizează folia pentru a nu fi distrusă de radiațiile ultraviolete.

 

AD – aditiv anti-praf/zăpadă, face folia mai lucioasă, neaderentă pentru praf și zăpadă, mărește astfel intensitatea luminii transferate și îmbunătățește fotosinteza și recoltele obținute.

 

Anti Drip – aditivul anti-picurare previne căderea picăturilor de apă formate pe fața interioară a foliei și asigură scurgerea lor spre marginea solarului.

 

 

Ce tipuri de folie solarii găsești în oferta noastră?

 

 

Oferta noastră de folie solar GINEGAR cuprinde în acest moment următoarele tipuri de folii:

 

SUNCOVER CLEAR – GINEGAR: folie profesionala în 5 straturi, cu rezistență ridicată la diverși factori fizici și chimici, cu transparență sporită ce asigură fotosinteză crescută, intensificarea creșterii și dezvoltării plantelor, creșterea producției. Datorită aditivilor continuți, nu se deteriorează sub acțiunea radiațiilor UV, praful și zăpada nu aderă pe folie, păstrând transparența ridicată a foliei.

 

SUNTHERM  DIFFUSED – GINEGAR: folie profesionala în 5 straturi, cu un nivel ridicat de rezistență mecanică, cu transparență sporită, cu proprietăți termice și difuzie suplimentară asigurate de aditivii încorporați, rezistență la acțiunea radiațiilor UV, praful și zăpada nu aderă pe folie, păstrând transparența ridicată a foliei.

 

SUNSAVER CLEAR – GINEGAR: folie profesionala în 5 straturi, cel mai complex tip de folie, cu un nivel superior de rezistență mecanică, cu proprietăți termice și anti-picurare asigurate de aditivii încorporați, rezistență la radiațiile UV, praful și zăpada nu aderă pe folie, păstrând transparența ridicată a foliei.

 

LOW TUNNEL IR DIFF – GINEGAR: folie folosită pentru dublură solar și pentru acoperire tuneluri - cu efect termic și difuzie îmbunătățită, transparență ridicată, grosime 40 microni, acest tip de folie poate fi folosit în perioadele reci, atât în solar - pentru dublarea foliei de acoperire, cât și în câmp - pentru realizarea tunelurilor joase, în cazul culturilor extratimpurii.

Aditivii încorporați asigură câteva grade suplimentare de căldură peste noapte în sezonul rece, se creează astfel, un microclimat ce favorizează creșterea și dezvoltarea plantelor din cultură.

 

Pentru prelungirea sezonului de cultură și pentru protecția cât mai bună a culturilor, folia exterioară de solar se dublează, între aceasta și plante se fixează folia de dublură. Între cele două folii se formează un strat de aer termoprotector ce păstrează mai bine căldura de peste zi și atenuează variațiile de temperatură zi – noapte în sezonul rece.

Folosirea foliei de dublură ajută la reducerea cheltuielile cu energia termică pentru încălzirea solariilor pe timpul sezonului rece și creșterea timpurietății culturilor.

 

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies