Seminte legume și plante aromatice RACI

Descoperă gama de semințe RACI SEMENTI pentru soiuri de legume - prețuri avantajoase și moduri convenabile de ambalare

continuarea textului, la finalul paginii, după produse

Descoperă gama de semințe RACI SEMENTI pentru soiuri de legume – prețuri avantajoase și moduri convenabile de ambalare!

Gamă cuprinzătoare de soiuri la prețuri avantajoase, de la rădăcinoase, verdețuri, legume, la dovleci, pepeni, porumb dulce și plante aromatice!

Semințele produse de RACI SEMENTI Italia sunt prezente în România de peste 20 ani, timp în care am selecționat cele mai apreciate și mai bine adaptate soiuri în condițiile climatice și de sol din țara noastră.

Semințele trec printr-un proces atent de selecție pentru a asigura o germinație ridicată, puritatea soiului și uniformitatea caracterelor de soi.

Vezi mai mult

De ce să alegi semințe legume marca RACI?

Varietățile oferite de RACI SEMENTI sunt soiuri destinate atât grădinilor de familie, cât și cultivatorilor pe suprafețe mari, care aleg valoarea genetică ridicată și verificată a acestor soiuri și care nu sunt dispuși să plătească prețul mai mare al hibrizilor.

Semințele pentru soiuri de legume beneficiază de prețuri mult mai mici față de hibrizii de legume care implică costuri mult mai mari pentru cercetare, dezvoltare și producție a materialului semincer.

Modul de ambalare al soiurilor este adaptat destinației culturilor - pentru cultivatorii cu suprafete  mici, gospodari care vor să își producă singuri legumele, semințele sunt ambalate în plicuri cu 2-30 grame sau în cutii cu 100-250 grame de semințe, în funcție de mărimea semințelor și de prețul fiecărei varietăți în parte.

Pentru cultivatorii mari, care cultivă pentru comercializare, ambalajele sunt de 0,1 - 0,5 - 1,0 kg sau chiar mai mari.

Cantitatea mare de semințe per plic / cutie acoperă necesarul unei familii și face ca prețul per sămânță să fie dintre cele mai convenabile.

RACI SEMENTI soiuri de legume la preturi pentru oricine!

 

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies